Getoonde prijzen zijn (veelal) consumentenadviesprijzen. Neem voor een persoonlijke offerte contact met ons op.

Betonblokken voor een tuinmuur

Betonblokken voor een tuinmuur kopen? De beste keuze om een stevige muur te bouwen en bovendien beschikbaar in allerlei keuren en afmetingen. Op zoek naar grote en donkere blokken of juist lichte exemplaren met een kleinere en meer subtiele maat? Ontdek bijvoorbeeld onze Pilestone- en Combiwall-collecties, waarover we u natuurlijk graag meer vertellen. Goed geschikt om een muur in de tuin mee te bouwen, bijvoorbeeld om een leuke afscheiding te creëren.

Ontdek ons uitgebreide assortiment, zowel dankzij de verschillende kleuren als de afmetingen die er beschikbaar zijn. En kom ze bij ons bekijken in Vlake in Zeeland of doe online inspiratie op met de betonblokken voor een tuinmuur die u kunt bestellen.

Uitgebreid assortiment

Benieuwd naar ons assortiment met tuinmuur-betonblokken? Ontdek de verschillende blokken in bijvoorbeeld antraciet, in zwart en in grijs. En zoekt u naar bruin of wellicht naar oker en geel? Het zijn populaire keuzes, beschikbaar in diverse afmetingen. Dat kan gaan om bijvoorbeeld 10x30cm per blok, om een vierkant betonblok van 15x15cm of om 20×30 en 20x24cm. Het zijn een paar voorbeelden van populaire afmetingen, om een mooie muur mee te bouwen.

Doe online inspiratie op met de betonblokken voor een tuinmuur of kom bij ons langs in Vlake, waar we ze graag laten zien. Dankzij twee hectare hebben we ruimte genoeg om alle bestratingsmaterialen en betonblokken te laten zien. Stapel een aantal van de blokken op en krijg alvast een idee van de muur, om er zeker van te zijn dat het bij u in de tuin een mooie keuze vormt.

Over Pekaar: specialist in betonblokken

Bij Pekaar zijn we al sinds 1939 gespecialiseerd in bestratingsmaterialen en bijvoorbeeld betonblokken om in de tuin een muur mee te bouwen. We hebben inmiddels een mooie en ruime locatie aan de Kanaalweg in Vlake, in Zeeland. Daar laten we de betonblokken graag zien, net als de andere materialen voor hoogwaardige bestrating.

We vertellen u graag meer over de tuinmuren die u met de blokken van beton kunt (laten) bouwen, voor een mooie afscheiding in de tuin. En ideaal om hoogteverschillen te creëren en af te werken, in een diepe zwarte kleur of juist met een van de meer lichte tinten die er beschikbaar zijn.

Betonblokken voor een tuinmuur kopen

Wilt u betonblokken voor een tuinmuur of daar meer over weten? We zorgen er met de verschillende kleuren en afmetingen graag voor dat u eenvoudig de sfeer en uitstraling creëert die u voor ogen heeft. Heel stoer en robuust of juist meer klassiek en fijn, afhankelijk van de andere materialen die u in de tuin gebruikt. Wij gaan er graag mee aan de slag en dankzij ons eigen wagenpark en de weegbrug kunnen we de bestelling meteen in orde maken om die daarna bij u thuis af te leveren.

Vragen over de betonblokken voor een tuinmuur of onze andere producten? Bel ons op telefoonnummer 0113 38 16 62, stuur een e-mail naar info@pekaar.com of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Eigen transport
en bezorgservice

Direct meenemen
Groot aanbod op voorraad

Bezoek de showroom
Maak een afspraak of kom langs