Getoonde prijzen zijn (veelal) consumentenadviesprijzen. Neem voor een persoonlijke offerte contact met ons op.

Gebruikte stenen, keien en klinkers

Gebruikte stenen, keien en klinkers kopen? Een voordelige en bovendien duurzame keuze, beschikbaar in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Op zoek naar gebakken Waaltjes in rood en paars of de tuin bestraten met oude gebakken IJsselstenen in geel en brons? Het zijn mooie voorbeelden van hergebruik van stenen, keien en klinkers. Ze zijn voordelig beschikbaar, nog uitstekend van kwaliteit en zonde om weg te gooien.

We dragen bij Pekaar graag bij aan duurzaam gebruik van materialen. Vraagt één van onze klanten ons de bestrating te verwijderen, bijvoorbeeld om er iets nieuws aan te leggen of om de tuin op een andere manier in te richten? We laten de herbruikbare stenen niet zomaar afvoeren, omdat die op een andere plaats nog geweldig tot hun recht kunnen komen.

Uitgebreid assortiment

We beschikken over een uitgebreid assortiment gebruikte stenen, keien en klinkers. Het gaat om bijvoorbeeld gebakken Waaltjes in grijs en geel, net als in andere kleurstellingen. En zoekt u naar een dik formaat steen, een natuursteen kei of wellicht naar Platines en Drentse keien? Het zijn goede voorbeelden van mooie stenen, keien en ook klinkers die we regelmatig tegenkomen.

Ontdek ons aanbod gebruikte natuursteen keien, granietkeien en bijvoorbeeld betonstenen of trommelstenen van beton. Ze zijn net als de betontegels of BKK-stenen in grijs en andere kleuren uitstekend geschikt om opnieuw gebruik van te maken. Een voordelige en duurzame keuze, waarmee we voorkomen dat de materialen onnodig worden afgevoerd.

Over Pekaar: specialist in gebruikte stenen

We zijn uw specialist in gebruikte stenen, keien en klinkers in Vlake in Zeeland, waar de geschiedenis van ons bedrijf teruggaat tot in 1939. We verkochten de eerste oude straatstenen van de gemeente Yerseke aan een afnemer in België, waarmee we ontdekten dat het vaak goed mogelijk is om er nog opnieuw gebruik van te maken.

Inmiddels beschikken we over een brede klantenkring met bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen en ook de provincie. We hebben twee hectare beschikbaar om de bestratingsmaterialen op te slaan, zodat u voldoende keuze heeft uit allerlei verschillende mooie materialen.

Gebruikte stenen, keien en klinkers kopen

Wilt u gebruikte stenen, keien en klinkers of zoekt u naar mogelijkheden op het gebied van klinkers en betonklinkers, granietkeien kinderkopjes en IJsselsteentjes? We zijn uw specialist in Zeeland en omgeving. Dankzij ons eigen wagenpark kunnen we alle bestratingsmaterialen netjes bij u thuis afleveren.

Vragen over de gebruikte stenen, keien en klinkers of onze andere producten? Bel ons op telefoonnummer 0113 38 16 62, stuur een e-mail naar info@pekaar.com of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Eigen transport
en bezorgservice

Direct meenemen
Groot aanbod op voorraad

Bezoek de showroom
Maak een afspraak of kom langs