Getoonde prijzen zijn (veelal) consumentenadviesprijzen. Neem voor een persoonlijke offerte contact met ons op.

Keramische tegels in de tuin

Mooie keramische tegels in de tuin laten leggen? We zijn uw specialist in bestratingsmaterialen, uiteraard in de verschillende kleuren en afmetingen waar u naar op zoek bent. Ontdek bijvoorbeeld onze Geoceramica-collectie, net als de Ceradeco-producten. Goed van kwaliteit, met een lange levensduur en beschikbaar in iedere kleur en afmeting waar u naar op zoek bent.

Keramische tegels bieden veel voordelen voor in de tuin. Het is een keihard materiaal met een lange levensduur, zonder dat dit veel onderhoud vraagt. Het is voldoende om de tegels goed schoon te houden. Uiteraard heeft u de keuze uit tal van ontwerpen, kleuren en dessins, afgestemd op de sfeer die u in de tuin graag wilt creëren.

Uitgebreid assortiment

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment met keramische tegels in de tuin? We gelden vanuit Vlake in heel Zeeland en omgeving als specialist op het gebied van deze tegels. Ontdek ze bijvoorbeeld in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Grijs
  • Bruin
  • Geelbruin
  • Okergeel

Het zijn een paar van de populaire kleuren, waar veel klanten bij ons naar op zoek zijn. En gaat het u om een mooie effen tegel of juist een model met een bepaald patroon? Ook daarin kunnen we goed met u meedenken. Op die manier vinden we de keramische tegels waar u naar op zoek bent, zodat u die voor in de tuin kunt bestellen.

Over Pekaar: specialist in keramische tegels

Bij Mekaar hebben we sinds 1939 ervaring met bestratingsmaterialen. Sinds de jaren ’60 hebben we een prachtige locatie aan de Kanaalweg in Vlake. We hebben daar twee hectare tot onze beschikking, om alle materialen op te slaan.

We zijn uw specialist in keramische tegels in de tuin, net als voor andere vormen van bestrating. Bovendien beschikken we over een eigen wagenpark en een weegbrug, om de bestellingen netjes bij u thuis af te leveren. Wij zorgen ervoor dat u de tuin prachtig kunt (laten) bestraten, bijvoorbeeld met de tuintegels van keramiek.

Keramische tegels in de tuin kopen

Keramische tegels voor in de tuin kopen? Een mooie en duurzame keuze, om zo lang mogelijk plezier van te hebben. Uitstekend van kwaliteit en beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren en afmetingen. Bestel de tegels bijvoorbeeld in 60x60cm, in 80x80cm of in populaire maten zoals 40×80 en 30x60cm. En op zoek naar 126×60, 30×120 of een andere afwijkende maat? We vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment, zodat u daaruit een mooie keuze kunt maken.

Vragen over de keramische tegels in de tuin of onze andere producten? Bel ons op telefoonnummer 0113 38 16 62, stuur een e-mail naar info@pekaar.com of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Eigen transport
en bezorgservice

Direct meenemen
Groot aanbod op voorraad

Bezoek de showroom
Maak een afspraak of kom langs